Заміна затвору Canon 6D

Заміна затвору Рівне

Заміна затвору є одною з основних процедур по усуненню пошкодження даного вузла фотоапарата або об’єктива. Цей вузол чи не найбільше зношується в залежності від інтенсивності використання фотоапарата в цілому.
Дана процедура рахується таки доволі складною, так як потрібно для заміни затвору повністю розбирати фотокамеру, а також мати достатній досвід та інструмент для такого роду робіт. Також в деяких фотокамерах якщо знімати матрицю, потрібно її налаштовувати. Це потрібно робити в таких камерах як Canon, Sony та інших.
Найбільш частою поломкою затвору є зношення шторок. Це стає зрозумілим, якщо на фотознімках зявляються темні полоси. В деяких випадках є можливість ремонту затвору, якщо не сильно зношені всі компоненти затвору. Заміна затвору Тоді ремонт затвору є недоцільним. Для ремонту затвору майстру знадобиться ще знання в області відновлення точної механіки і цифрової техніки. Ремонт затвору рахується набагато складнішим ніж просто заміна, так як потрібно досконало знати будову затвору який відновлюється а також його технічні характеристики. Щоб після ремонту, затвор також працював як і до ремонту. Не маючи потрібних навиків чи знань спеціаліст без досвіду може погіршити ситуацію в цілому з самим фотоапаратом а не тільки із затвором. В нашому ж сервісному центрі Анком робота буде виконана на найвищому рівні і після ремонту ваша фотокамера буде знов вас радувати.